Atatürk İlkokulu
Barbaros Mah. Adnan Menderes Cad. No.26 Bozkurt/DENİZLİ

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

MİSYON

BAŞARILAR

*Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Ulusal Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması, İl ve Ege Bölge Birinciliği… TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ (2017) *“Kırk Yaşındasın” Şiiri Ezbere, Güzel Okuma Yarışması Denizli İl Birinciliği (2017) *2016 Yılı İlkokullar Arası Futbol Turnuvası İlçe Birinciliği *2017 Yılı İlkokullar Arası Futbol Turnuvası İlçe İkinciliği * 2018 Yılı 2. Ulusal Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışmasında İl Birinciliği

NORMAL